Adezivi si Lipici

Afiseaza: 1-24 din 73 produse

 Filtre

Adezivi, Lipici : Calitate superioara la preturi accesibile


Sunt o multime de aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand urmeaza sa achizitionezi adezivi si lipici pentru biroul tau. Cele mai importante sunt: compatibilitatea cu materialele sau suprafetele pe care urmeaza sa le lipesti, rezistenta si timpul de uscare.
Adezivii si lipiciurile pe care noi ti le punem la dispoztitie pot fi folosite in diverse activitati care necesita lipire. Cu ajutorul acestor produse eficiente poti lipi materiale diverse.
Achizitioneaza online adezivi industriali, lipici lichid si solid si indeplineste-ti cu succes activitatile de la birou. Se aplica usor si sunt potriviti atat pentru lipirea cartonului, hartiei, dar si a fotografiilor si tesaturilor. Adezivul, cat si lipiciul au un timp rapid de uscare, sunt foarte rezistenti si se pot folosi inclusiv pentru suprafete mai mari.

Adeziv si lipici rezistenti


Iti propunem adezivi si lipici indispensabili pentru activitatea desfasurata la birou.
Adezivii si lipiciurile prezentate in magazinul nostru online sunt ideale pentru acasa, la scoala sau la birou. In magazinul nostru online vei gasi diverse tipuri de lipici si adezivi speciali pentru diferite nevoi si moduri de utilizare.
Pentru mai multe detalii despre adezivi si lipici din oferta noastra, ne puteti contacta.

Suport clienti Luni - Vineri ora 08-17

0740 839 915 0215 699 907 comenzi@officestock.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!